Upozornění! Kvůli velkému množství objednávek může být doba vyřízení objednávky až 7 pracovních dní. Děkujeme za pochopení.

RECEPTY

Perníčky

Ingredience  400g hladké mouky (ideálně nepoužívat Babiččinu mouku)  140g moučkového cukru  50g 100% tuku (Lukana nebo Omega)  2 vejce  5 lžic medu  1 lžíce sody ...

Jak pracovat s šablonou na kafe

Jak pracovat s šablonou na kávu ?   Chcete-li dosáhnout co nejjasnějšího obrazu, doporučujeme použít velmi jemný prášek dle Vaší chuti, ať už je to čokoláda, skořice, nebo káva. Kromě toho d...

Tipy na práci s válečkem + recept

Váleček je vyroben z evropského bukového dřeva a má spolu s držadly délku 24 cm a průměr 4,5 cm, hmotnost asi 160 gr. Jsou perfektně bezpečné pro použití s ​​jídlem. Válec je ideální pro použití s ...

Tipy a triky

Tipy na dokonalé cukroví s Tvořítkem:   Nejlépe se razítkuje studené těsto! Zahřáté těsto se Vám bude přichytávat na Tvořítka! Těsto si tedy vždy rozdělte na více částí, mezitím co s jednou pr...

Vanilkové sušenky

Ingredience  250g másla  200g krystalového cukru  1 velké vejce  2 čajové lžičky vanilkového extraktu (můžete použit jinou příchuť, například mandlové atd.)  450g hladk...

Kokosové sušenky

KOKOSOVÉ SUŠENKY   Ingedience:  350 g polohrubé mouky  150 g práškového cukru  130 g másla  2 vejce  1 vanilkový cukr  70 g kokosu   Postup  ...

Skořicové sušenky

SKOŘICOVÉ SUŠENKY   Ingedience:   250 g hladké mouky   120 g práškového cukru   100 g másla   1 vejce   10 g mleté skořice   Postup    &nb...

Stránka 1 z 2 - 15 položek celkem