POZOR !!! V době od 4.10 do 12.10. jsem na dovolené. Objednávky uskutečněné po neděli 2.10 budou vyřízeny nejdříve 13.10.2022

RECEPTY

JAK PRACOVAT S ŠABLONOU NA KAFE

Jak pracovat s šablonou na kávu ?   Chcete-li dosáhnout co nejjasnějšího obrazu, doporučujeme použít velmi jemný prášek dle Vaší chuti, ať už je to čokoláda, skořice, nebo káva. Kromě toho d...

Tipy na práci s válečkem + recept

Váleček je vyroben z evropského bukového dřeva a má spolu s držadly délku 24 cm a průměr 4,5 cm, hmotnost asi 160 gr. Jsou perfektně bezpečné pro použití s ​​jídlem. Válec je ideální pro použití s ...

Tipy a triky

Tipy na dokonalé cukroví s Tvořítkem:   Nejlépe se razítkuje studené těsto! Zahřáté těsto se Vám bude přichytávat na Tvořítka! Těsto si tedy vždy rozdělte na více částí, mezitím co s jednou pr...

Vanilkové sušenky

Ingredience  250g másla  200g krystalového cukru  1 velké vejce  2 čajové lžičky vanilkového extraktu (můžete použit jinou příchuť, například mandlové atd.)  450g hladk...

Kokosové sušenky

KOKOSOVÉ SUŠENKY   Ingedience:  350 g polohrubé mouky  150 g práškového cukru  130 g másla  2 vejce  1 vanilkový cukr  70 g kokosu   Postup  ...

Skořicové sušenky

SKOŘICOVÉ SUŠENKY   Ingedience:   250 g hladké mouky   120 g práškového cukru   100 g másla   1 vejce   10 g mleté skořice   Postup    &nb...

Kakaové sušenky

KAKAOVÉ SUŠENKY   Ingedience:     350 g polohrubé mouky   150 g práškového cukru   130 g másla   2 vejce   1 vanilkový cukr   10 g kakaa &nbs...

Citrónové sušenky

Citrónové sušenky   Ingedience:      350 g polohrubé mouky    150 g moučkového cukru    130 g másla    2 vejce    1 vanilkový cu...

Stránka 1 z 2 - 13 položek celkem