Upozornění. Aktuální doba dodání je cca 6-8 pracovních dní od objednání.

RECEPTY

Pudinkové sušenky

Ingredience 300 g hl. mouky 2 žloutky  ( lze použít i 2 menší celá vejce, bude se Vám s tím lépe pracovat, se žloutky budě těsto i sušenky křehčí.) 250 g másla 1 sáček vanilkového nebo cit...

Perníčky

Ingredience  400g hladké mouky  140g moučkového cukru  75g Hery  2 vejce  2 lžíce medu  1 kávová lžička sody  1/2 sáčku  perníkového koření  kak...

Jak pracovat s šablonou na kafe

Jak pracovat s šablonou na kávu ?   Chcete-li dosáhnout co nejjasnějšího obrazu, doporučujeme použít velmi jemný prášek dle Vaší chuti, ať už je to čokoláda, skořice, nebo káva. Kromě toho d...

Tipy na práci s válečkem + recept

Váleček je vyroben z evropského bukového dřeva a má spolu s držadly délku 24 cm a průměr 4,5 cm, hmotnost asi 160 gr. Jsou perfektně bezpečné pro použití s ​​jídlem. Válec je ideální pro použití s ​​...

Tipy a triky

Tipy na dokonalé cukroví s Tvořítkem:   Nejlépe se razítkuje studené těsto! Zahřáté těsto se Vám bude přichytávat na Tvořítka! Těsto si tedy vždy rozdělte na více částí, mezitím co s jednou pr...

Vanilkové sušenky

Ingredience  250g másla  200g krystalového cukru  1 velké vejce  2 čajové lžičky vanilkového extraktu (můžete použit jinou příchuť, například mandlové atd.)  450g hladk...

Kokosové sušenky

KOKOSOVÉ SUŠENKY   Ingedience:  350 g polohrubé mouky  150 g práškového cukru  130 g másla  2 vejce  1 vanilkový cukr  70 g kokosu   Postup  ...

Stránka 1 z 2 - 16 položek celkem