Tipy a triky

Tipy na dokonalé cukroví s Tvořítkem:

  •   Nejlépe se razítkuje studené těsto! Zahřáté těsto se Vám bude přichytávat na Tvořítka! Těsto si tedy vždy rozdělte na více částí, mezitím co s jednou pracujete, zbytek chlaďte v lednici.
  •   Tvořítka nezapomeňte před použitím oprášit v mouce.
  •   Těsto mějte také důkladně pomoučené.
  •   Pokud se Vám začne těsto přichýtavat, dejte ho na chvíli do lednice.
  •   Pokud se začne těsto trhat při válení ( příliš mouky), přidejte do těsta trochu mléka nebo vody a opět nechtě chvíli uležet v lednici.
  •   Pokud chcete zabránit lepení těsta na Tvořítko, vykrajujte přes mikrotenový sáček nebo fólii
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.